icegrupmisyonvizyon-pngicegrupmisyonvizyon-png

MİSYON

ICE Grup’un benimsediği esas amaç, tüm alternatifleri ele almak sureti ile yaratıcı yaklaşımlar sunarak, sürekli yenilenen teknolojiler ile en verimli seçenekleri değerlendirerek, yapılacak işin en kısa zamanda ve en az harcama ile gerçekleşmesini sağlamaktır.

Gerçekleştirilen projelerin, söz verilen sürede ve hesaplanan bütçe dâhilinde gerçekleştirilmesini temin etmek, ICE Grup’un kaliteli hizmet anlayışının temel taşlarından biridir.

Koşulsuz müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, kurumlara, kişilere yönelik özgün tasarımları ve kalite kavramıyla, kaliteden asla ödün vermeden, maliyetleri en aza indiren çözümlerle, işi taahhüt edilen zamanda, yüksek standartlara uygun ve eksiksiz olarak tamamlayarak, faaliyette olduğu sektörlerde en seçkin firmalardan biri olma yolunda ilerlemektedir.

VİZYON

Koşulsuz müşteri memnuniyetine odaklanarak alanında “en iyi” olmayı hedefliyoruz.

Çağdaş ve dinamik yapımızla, tecrübeli ve sürekli öğrenmeye açık ekibimizle dünya şirketleri arasında bir adım önde olmayı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyoruz.

Bunun için de gelişimin kaynak yaratmaktan geçtiğini unutmayarak; insan kaynaklarına gerekli önemi vererek, iş ahlakını ve dürüstlüğü “olmazsa olmaz” koşul kabul ederek, ülkemize ve geleceğimize yatırım yapmak için her geçen gün daha çok çalışıyoruz.